Meny uke 27
30.06 Mandag: Tomatsuppe med brød og smør.
Tomatsuppe er laget av ferske grønsaker; brokkoli, blomkål, gulrøtter, kålrabi, poteter, tomatpure, løk, hakkede tomater og rød paprika kokt sammen og blendet med mikser, krydret med laurbærblad, allehånder, pepper og lett rømme. Serveres med fullkorn brød og Bremykt smør.
Innholdet per 100gr: Kcal 88,21gr/ Fett 2,40gr/ Mettede fettsyrer 0,92gr/ Karbohydrat 12,83gr/ Sukkerarter 2,22gr/ Kostfiber 1,49gr/ Protein 2,71gr / Salt 0,36gr
02.07 Onsdag: Laksefilet med damp-kokte gulrøtter, hvitsaus og potetmos.
En hel laks filet med skinn uten bein bakt i oven med sitronsaft og pepper, potetmos av ekte skrelte poteter med ektesmør og fløtte, dampkokte brokkoli, hvitsaus med egg hvetemel og olivenolje.
Innholdet per 100gr: Kcal 107,34gr/ Fett 6,27gr/ Mettede fettsyrer 2,14gr/ Karbohydrat 5,60gr/ Sukkerarter 1,34gr/ Kostfiber 0,52gr/ Protein 6,40gr / Salt 0,35gr
03.07 Torsdag: Grove bagetter med champignonsopp-tomatstuing og ost.
Raspet champignonsopp kokt med løk i olivenolje, blandet med hakkede tomater, lagt på grove minibagetter og drysset med ost, stekt til slutt i oven.
Innholdet per 100gr: Kcal 115,99gr/ Fett 3,16gr/ Mettede fettsyrer 1,34gr/ Karbohydrat 15,69gr/ Sukkerarter 2,97gr/ Kostfiber 2,00gr/ Protein 4,51gr / Salt 0,34g
04.07 Fredag: Pizza.
Hjemme bakt pizzabunn av sammalthvetemel med kjøtt/sopp tomatsaus drysset med ost og stekt til slutt i oven.
Innholdet per 100gr: Kcal 152,89gr/ Fett 3,63gr/ Mettede fettsyrer 1,78gr/ Karbohydrat 21,40gr/ Sukkerarter 1,91gr/ Kostfiber 2,80gr/ Protein 6,26gr / Salt 0,11gr