Mat / Meny

Vi har egen kokk, Waldemar, som lager varm mat til oss 4 ganger i uken . Han lager det aller meste av maten fra bunnen av. Vi severer også et grønnsaksfat til alle barn ved 10-tiden, og oppskåret frukt kl. 15.00. All mat og drikke fås nå i barnehagen.

Meny uke 19 

                           

06.05 Mandag:      Fiskegrateng av torsk.

Hjemmelaget fiskegrateng av torsk kokt i en gryte med lapskausblanding, løk stekt i olivenolje og krydret med hvit pepper. Blandet med fullkorn pasta og fløtesaus krydret med muskat og karri drysset med rødpaprika og revet ost på toppen, stekt til slutt i oven.

Innholdet per 100gr: Kcal 107,27gr/ Fett 6,24gr/ Mettede fettsyrer 3,72gr/ Karbohydrat 3,54gr/ Sukkerarter 1,7gr/ Kostfiber 0,19gr/ Protein 3,73gr / Salt 0,20gr

08.05 Onsdag:      Grove bagetter med champignonsopp-tomatstuing og ost.

Raspet champignonsopp kokt med løk i olivenolje, blandet med hakkede tomater, lagt på grove minibagetter og drysset med ost, stekt til slutt i oven.

Innholdet per 100gr: Kcal 115,99gr/ Fett 3,16gr/ Mettede fettsyrer 1,34gr/ Karbohydrat 15,69gr/ Sukkerarter 2,97gr/ Kostfiber 2,00gr/ Protein 4,51gr / Salt 0,34gr

09.05 Torsdag:      Stengt

 

10.05 Fredag:        Stengt