Meny uke 24
09.06 Mandag: Andre Pinsedag
11.06 Onsdag: Hjemmelaget gulrotrundstykker med smør og pålegg.
Hjemme bakte rundstykker med gulrot og sammalthvetemel servert med variert pålegg som skinke, salami, postei, paprika osv.
Innholdet per 100gr: Kcal 188,65gr/ Fett 6,78gr/ Mettede fettsyrer 3,2gr/ Karbohydrat 21,60gr/ Sukkerarter 2,44gr/ Kostfiber 2,98gr/ Protein 6,45gr / Salt 0,26gr
12.06 Torsdag: Pølse-grateng med fullkorn pasta og tomatsaus.
Grateng er laget av Grillpølser og ferske grønsaker; potet, kålrabi, løk, brokkoli, bønner og kikerter kokt sammen i en gryte med olivenolje og krydder; pepper og oregano. Den er blandet med fullkorn pasta og tomat saus laget av tomat pure, hakkede tomater, melk hvete og smør. Til slutt drysset med revet ost på toppen og bakt i oven.
Innholdet per 100gr: Kcal 116,35/ Fett 5,13gr/ Mettede fettsyrer 2,62gr/ Karbohydrat 10,77gr/ Sukkerarter 2,21gr/ Kostfiber 1,9gr/ Protein 5,54gr / Salt 0,31gr
13.06 Fredag: Håndstekte karbonader med grønnsaker og ris.
Håndstekte karbonader servert med brunsaus kokt på kjøttkraft, løk og krydder, dampkokte brokkoli og fullkorn ris.
Innholdet per 100gr: Kcal 107,90/ Fett 6,29gr/ Mettede fettsyrer 2,24gr/ Karbohydrat 6,03gr/ Sukkerarter 1,36gr/ Kostfiber 0,58gr/ Protein 5,79gr / Salt 0,94gr