Meny uke 35
25.08 Mandag: Fiskeboller med grønnsaker og potetmos.
Vesteraalens fiskeboller kokt i kraft med hvitsaus av fløtte, hvetemel og egg med litt hvitpepper. Serveres med kokte gulrøtter og potetmos av ekte skrelte poteter med ektesmør og fløtte.
Innholdet per 100gr: Kcal 90,98gr/ Fett 2,13gr/ Mettede fettsyrer 1,29gr/ Karbohydrat 12,96gr/ Sukkerarter 2,09gr/ Kostfiber 0,11gr/ Protein 4,57gr / Salt 0,59gr
27.08 Onsdag: Grønnsaksuppe med brød og smør.
Tomatsuppe er laget av ferske grønsaker; brokkoli, blomkål, gulrøtter, kålrabi, poteter og løk kokt sammen og blendet med mikser, krydret med laurbærblad, allehånder, pepper og lett rømme. Serveres med fullkorn brød og Bremykt smør.
Innholdet per 100gr: Kcal 145,22gr/ Fett 2,40gr/ Mettede fettsyrer 0,92gr/ Karbohydrat 12,83gr/ Sukkerarter 2,22gr/ Kostfiber 1,49gr/ Protein 2,71gr / Salt 0,36gr
28.08 Torsdag: Chili con-carne med fullkorn ris.
Chili con carne laget av storfe kjøttdeig, blendede bønner, kikerter, tomatbønner og hakkede tomater kokt i gryte med olivenolje. Serveres med naturelt fullkorn ris..
Innholdet per 100gr: Kcal 104,11gr/ Fett 5,25gr/ Mettede fettsyrer 1,85gr/ Karbohydrat 10,74gr/ Sukkerarter 2,55gr/ Kostfiber 1,88gr/ Protein 5,14gr/ Salt 0,28gr
29.08 Fredag: Fiskelasagne av torsk.
Fiskelasagne laget av torsk kokt i gryte, krydret med svartpepper og litt salt blandet med løk stekt i olivenolje, alt kokt sammen med en bearnaisesaus laget av ekte smør, fløtte, egg og hvete krydret med estragon. Lagt på fullkornslasagneplater med kokte hakkede tomater og drysset med revet ost på toppen og stekt i oven.
Innholdet per 100gr: Kcal 100,38gr/ Fett 6,53gr/ Mettede fettsyrer 1,97gr/ Karbohydrat 7,29gr/ Sukkerarter 2,32gr/ Kostfiber 0,68gr/ Protein 7,28gr / Salt 0,17gr