Meny uke 51
15.12 Mandag: Chili con-carne med fullkorn ris.
Chili con carne laget av storfe kjøttdeig, blendede bønner, kikerter, tomatbønner og hakkede tomater kokt i gryte med olivenolje. Serveres med naturelt fullkorn ris..
Innholdet per 100gr: Kcal 104,11gr/ Fett 5,25gr/ Mettede fettsyrer 1,85gr/ Karbohydrat 10,74gr/ Sukkerarter 2,55gr/ Kostfiber 1,88gr/ Protein 5,14gr/ Salt 0,28gr
17.12 Onsdag: Julemat - Jule Grøt
18.12 Torsdag: Grove bagetter med champignonsopp-tomatstuing og ost.
Raspet champignonsopp kokt med løk i olivenolje, blandet med hakkede tomater, lagt på grove minibagetter og drysset med ost, stekt til slutt i oven.
Innholdet per 100gr: Kcal 115,99gr/ Fett 3,16gr/ Mettede fettsyrer 1,34gr/ Karbohydrat 15,69gr/ Sukkerarter 2,97gr/ Kostfiber 2,00gr/ Protein 4,51gr / Salt 0,34g
19.12 Fredag: Vegetar lasagne.
Vegetarlasagne laget av blendede bønner, kikerter og hakkede tomater kokt i gryte med olivenolje, lagt på fullkornslasagneplater og drysset med revet ost på toppen, bakt med bearnaisesaus laget av ekte smør, fløtte, egg og hvete krydret med estragon.
Innholdet per 100gr: Kcal 114,11gr/ Fett 5,25gr/ Mettede fettsyrer 1,85gr/ Karbohydrat 10,74gr/ Sukkerarter 2,55gr/ Kostfiber 1,88gr/ Protein 5,14gr/ Salt 0,28gr