Mat / Meny

Vi har egen kokk, Waldemar, som lager varm mat til oss 4 ganger i uken . Han lager det aller meste av maten fra bunnen av. Vi severer også et grønnsaksfat til alle barn ved 10-tiden, og oppskåret frukt kl. 15.00. All mat og drikke fås nå i barnehagen.

Meny uke 20

11.05Mandag:       Brødskiver med pålegg / Fiskepinner med                                                 ris.

12.05 Tirsdag:      Brødskiver med pålegg / Karbonader med                                                 pasta.

14.05 Torsdag:     Brødskiver med pålegg / Lakseburger med                                                 potet mos.

15.05 Fredag:       Brødskiver med pålegg / Fiskeboller med                                                   grønnsaker og ris.

(Brødskiver serveres med gulost, brunost, skinke og leverpostei)

Meny uke 21

18.05Mandag:      Brødskiver med pålegg / Fiskeroll med ris

19.05 Tirsdag:     Brødskiver med pålegg / Kjøttboller med                                                     pasta