• Foreldremøte med Tore Petterson

Velkommen til foreldremøte tirsdag 13. mars 18.30-20.30 med Tore Petterson, fra blant annet "Sofa" på NRK. Vi har sammen med flere barnehager leiet festsalen på Høvik Verk skole. Vi håper mange av dere setter av tid til dette. (se mer lenken)

• Barnehageplass fra august 2018

Vi har ledige barnehageplasser for barn fra 1-5 år fra august 2018. Vi er en Eq barnehage, med fokus på emosjonell intelligens, lek og språk. Vi har kompetent og stabilt personale. Vi har fantastiske turområder og kokk som lage varm mat til oss 4 ganger i uka. Det er mulig å parkere på begge sider av bommen. Kom gjerne innom for å se på barnehagen og ta en prat!

• SU referat fra møte september 2017

• Årsplan for barnehageåret 2017-18

• Fotografering 23. og 24. april 2018

Hakkebakkeskogen og Bakkebygrenda fotograferes mandag 23. april og Lønneberget og Saltkråkan fotograferes tirsdag 24. april.

• EQ kompetanse

Alle pedagogene i Oddenskogen barnehage tar dette barnehage året 1-årig utdanning i relasjonskompetanse.

• Handlingsplan mot mobbing og årshjul mot mobbing

Handlingsplan skal alle foreldre lese. Skriv under på skjema i barnehagen når dere har lest den

• Søskenmoderasjon og redusert foreldrebetaling

Viktig informasjon om søskenmoderasjon og redusert foreldrebetaling

• Gratulerer Vibeke :)

Vår faglige veileder, Vibeke Solmyr, er nå ferdig sertifisert Marte Meo veileder. Marte Meo er en veiledningsmetode med fokus på å bedre voksen-barn samspillet. Man filmer samspillet og har fokus på hva den voksen gjør som er bra for at den voksne skal gjøre mer av dette. Stikkord er blikkontakt, felles fokus, følge barnas initiativ og tempo.

• SU møte referat fra september

Her er referat fra høstens SU møte. Vi vil nå legge ut referatene fra disse møtene.

• Søskenmoderasjon viktig info 15/16

Man trenger nå bare søke om søskenmoderasjon for søsken som går i en annen barnehage. Søskenmoderasjonen blir trukket av foreldrebetalingen. Det er 30% søskenmoderasjon for barn nr. 2 og 50% for barn nr. 3.

• Vedtekter 2016 Oddenskogen barnehage